Tenis

Donna Vekić zbog bolesti predala meč tijekom kišne stanke u Cincinnatiju

Branimir Korać • petak, 18.08.2023.
Donna Vekić zbog bolesti predala meč tijekom kišne stanke u Cincinnatiju
Foto: EPA

Donna Vekić nije uspjela proći još jednu prepreku na velikom turniru u Cincinnatiju. U osmini finala igrala je protiv Ons Jabeur i predala meč tijekom prvog seta...

Brutalan raspored uzima svoje žrtve i posljednja 24 sata u muškoj i ženskoj konkurenciji obilježile su predaje igrača i igračica. Na žalost, među tih šest mečeva koji nisu dovršeni na terenu, je i onaj između Donne Vekić i Ons Jabeur.

Igraj na mečeve WTA turnira u Cincinnatiju na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dan ranije Donna je igrala vrlo težak meč protiv Viktorije Azarenke, tu je slavila nakon velike borbe u teškim uvjetima i dan kasnije nije izdržala novi izazov protiv Jabeur.

Službena informacija je kako je Donna predala meč zbog virusne infekcije, a to se dogodilo kod vodstva Jabeur s 5:2 u prvom setu tijekom kišnog prekida dok su igračice bile u svlačionici.

"Donni želim što brži oporavak. Nisam sigurna što se dogodilo, ali nešto nije bilo u redu. Želim joj sve najbolje", rekla je naknadno Jabeur.

Vekić definitivno nisu u prilog išle nagle promjene temperature i visoka vlaga u zraku s obzirom na virusnu infekciju koju je vukla.

Osim što je predala taj meč protiv Jabeur, povukla se i iz konkurencije parova gdje je s Karolinom Pliškovom trebala igrati osminu finala protiv Barbore Krejčikove i Katerine Siniakove.

FOTO: EPA/MIGUEL SIERRA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!