Nogomet

Almeyda uoči Dinama: 'Igrači će osjetiti ljubav navijača i dati sve od sebe za prolaz'

HINA, Krešimir Milić • petak, 18.08.2023.
Almeyda uoči Dinama: 'Igrači će osjetiti ljubav navijača i dati sve od sebe za prolaz'
Foto: Kristijan Komarica

Trener AEK-a najavio je uzvratni susret s Dinamom u 3. pretkolu Lige prvaka. Grci su na Maksimiru slavili s 2:1...

Nogometaši grčkog AEK-a u subotu (20:45 sati) će protiv zagrebačkog Dinama startati s golom prednosti (2:1) iz maksimirskog dvoboja u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka koju će odigrati pred svojim navijačima u OPAP Areni.

Igraj na AEK - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Unatoč povoljnom rezultatu, trener atenske momčadi Argentinac Matias Almeyda tvrdi da se njegova momčad ne smije opustiti te da je igra iz drugog poluvremena ono što bi želio vidjeti i u subotnjem dvoboju.

"Drugo poluvrijeme smo igrali puno bolje. U poluvremenu smo popravili neke stvari o kojima smo razgovarali prije utakmice. Napravili smo što smo morali učiniti od početka. Igrali smo protiv dobrog protivnika. S obzirom na prvu utakmicu shvatili smo da nikakvo opuštanje nije dopušteno", rekao je Almeyda na konferenciji za medije u Ateni.

O prvoj utakmici nije želio previše trošiti riječi već se potpuno okrenuo uzvratu.

"Prošla utakmica je gotova. Bit će to drugačija utakmica. Protivnik igra dobar nogomet. Pokušat ćemo igrati svoju igru i zadržati prednost koju smo tamo ostvarili. Što se tiče publike, svi smo uzbuđeni što imamo podršku naših navijača. Oni su vrlo važni za našu momčad. Sigurno će naši igrači osjetiti ljubav koja im se uvijek prenosi na našem stadionu i mi ćemo na terenu dati sve od sebe da prođemo dalje."

Almeyda je svjestan snage svoje momčadi i "slatkih briga" oko sastavljanja početnog sastava.

"Da, imamo dobar 'roster' i mislim da smo spremni. Postoji dobra konkurencija među igračima. Moje su odluke svaki put sve teže, jer su igrači podjednaki. Ali, ujedno mi daje više samopouzdanja, jer znam da u ovim utakmicama koje su pred nama mogu računati na sve nogometaše", zaključio je argentinski stručnjak.

Foto: Kristijan Komarica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!