Nogomet

Nije dobro krenulo za Ronalda i Brozovića u prvenstvu, upisali su drugi poraz zaredom

Krešimir Milić • petak, 18.08.2023.
Nije dobro krenulo za Ronalda i Brozovića u prvenstvu, upisali su drugi poraz zaredom
Foto: EPA

Nakon poraza u prvom kolu na gostovanju kod momčadi Stevena Gerrarda sad su poraženi i na domaćem terenu. Bolji s 2:0 bili su nogometaši Al-Taawona…

Puno je za ovu sezonu uložio u momčad saudijski Al Nassr, ali početak nije kao iz bajke. Još ranije je stigao Cristiano Ronaldo, a ovog ljeta su mu se pridružili Marcelo Brozović i Sadio Mane, no ni s njima Al Nassr nije uspio do prve pobjede u saudijskom prvenstvu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Drugi poraz zaredom upisali su danas na domaćem terenu. U prošlom kolu bolji je bio Al Ettifaq kojeg vodi Steven Gerrard, a danas ih je porazio Al Taawon, klub bez velikih zvijezda kao Al Nassr.

U prvih 11 Al Nassra bili su Ronaldo, Brozović, Mane te Fofana i Talisca, ali do gola nisu uspjeli iako su imali 25 udaraca na gol.

Gosti su u vodstvo došli golom Leandrea Tawambe na asistenciju Mateusa u 20. minuti, a Ahmed Bahusayn zabio je u šestoj minuti sudačke nadoknade nakon dodavanja Sattama Al Roqija.

Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret za Al Nassr.

Al Ettifaq pod Stevenom Gerrardom je stopostotan. Danas su upisali drugu pobjedu, a bili su bolji od Al Hazema s 2:0 u gostima. Golove su zabijali Robin Quaison u 17. minuti te Vitinho u 52. minuti.

Saudijska Premier liga, 2. kolo:
Al Akhdoud - Al Fateh 1:3
Al Hazem Al Ettifaq 0:2
Al Nassr – Al Taawon 0:2
Al Wehda – Al Shabab 3:1

FOTO: EPA/STR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!