Nogomet

VIDEO: Ajax remizirao u gostima kod Excelsiora, Medić napravio veliku pogrešku

Krešimir Milić • subota, 19.08.2023.
VIDEO: Ajax remizirao u gostima kod Excelsiora, Medić napravio veliku pogrešku
Foto: EPA

Ajax je imao vodstvo, ali na kraju je morao izvlačiti bod. Veliki kiks napravio je hrvatski stoper za vodstvo Excelsiora…

Odličan debi imao je hrvatski stoper Jakov Medić u dresu Ajaxa. Ovog ljeta postao je jedna od najpozitivnijih priča nogometnog prijelaznog roka transferom iz 2. Bundeslige u nizozemskog velikana.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Debitirao je Medić sjajnim golom u dresu Ajaxa, a svoj drugi nastup za Kopljanike neće pamtiti po dobrom.

Ajax je u drugom kolu gostovao kod Excelsiora s kojim je remizirao 2:2. Imali su Kopljanici vodstvo u 25. minuti golom Brobbeyja, a njegov gol je poništen u 41. minuti nakon intervencije VAR sobe zbog zaleđa. Domaći su izjednačili u prvoj minuti nadoknade prvog dijela preko Horemansa, a onda na početku drugog velika greška hrvatskog stopera.

Primio je Medić loptu nakon izvedenog gol-auta na petercu i krenuo je iznijeti iz kaznenog prostora, no to nije dobro završilo. Oduzeo mu je loptu brzo Lamprou i dodao za Agrafiotisa koji lako zabija za 2:1 domaćih nakon teškog kiksa Medića.

Kiks Medića možete pogledati OVDJE.

Ajax je na kraju uspio izvući bod, a za to je bio zaslužan Klaassen golom u 72. minuti. Medić je u ovom susretu igrao do 90. minute kad ga je zamijenio Hlynsson.

EPA/OLAF KRAAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!