Nogomet

Raić-Sudar: 'Usmeno je dogovoren dolazak Željka Sopića'

Petar Jenjić • srijeda, 23.08.2023.
Raić-Sudar: 'Usmeno je dogovoren dolazak Željka Sopića'
Foto: Damir Senčar/HINA

Sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar potvrdio je da je postignut usmeni dogovor s trenerom Gorice Željkom Sopićem. Momčad putuje u goste kod jakog Lillea, ali ide s pozitivnim stavom...

Nogometaši Rijeke putuju u goste Lilleu, u prvoj utakmici četvrtog pretkola Konferencijske lige. Pred novinare su stali Darko Raić-Sudar i Radomir Đalović koji će voditi ekipu u toj utakmici.

Igraj na Lille - Rijeka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Napise u medijima potvrdio je Raić-Sudar.

"Bili smo u intenzivnim razgovorima u ova dva dana, bilo je dosta kandidata i na kraju se sve svelo na dvije, tri opcije. Dogovorili smo usmeno dolazak Željka Sopića. Najprije smo kontaktirali klub, a tek onda izrazili želju Sopiću za njegovim dolaskom."

"Sada nas čeka jako važna utakmica, posebno zbog svih okolnosti koje su se dogodile. Igrači su svjesni važnosti i spremni su, sve smo odradili kao i prije svake utakmice. Ne predajemo se, dat ćemo svoj maksimum", dodao je sportski direktor.

Utakmicu je najavio i Đalović koji je svjestan kvalitete protivnika.

"Igramo protiv jedne ekipe za koju i sami znate koliko je kvalitetna. Njihova je vrijednost ogromna, ali i mi smo u dobrom ritmu. Imamo pet pobjeda i ne vidim razloga da ne odigramo sutra mušku utakmicu i predstavimo u pravom svjetlu. Bit ćemo oslabljeni, nema Dilavera, Bande, Petrovića. Sigurno smo oslabljeni, ali ne predajemo se, idemo s pozitivnim stavom i napraviti dobar rezultat u Francuskoj."

Navijači su im priredili sjajnu podršku na zadnjem treningu.

"Navijači su nam priredili neviđenu atmosferu i dali nam još veći motiv za sljedeće susrete."

Utakmica Lillea i Rijeke na rasporedu je u četvrtak od 20 sati.

Foto: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!