Nogomet

Romano: Velikani se bore za hrvatskog tinejdžera, on želi u City

Krešimir Milić • srijeda, 23.08.2023.
Romano: Velikani se bore za hrvatskog tinejdžera, on želi u City

Mladi član omladinskog pogona Red Bull Salzburga želja je mnogih top klubova. Hrvatski U17 reprezentativac ima samo jednu želju, objavio je talijanski stručnjak za transfere…

Već se ranije pisalo u brojnim medijima o Leonu Laliću, 17-godišnjem talentiranom veznjaku, kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih u Europi u tom godištu. Njega već duže vrijeme prate brojni top klubovi, a o tome je već pisao i stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski tinejdžer atraktivan je brojnim europskim klubovima s obzirom na njegov ugovor s Red Bull Leipzigom koji ističe u lipnju 2024. godine.

Kako piše Romano, čini se da je strana mladog veznjaka već odlučila gdje će nastaviti karijeru nakon Salzburga. Po njegovim informacijama obostrana je želja Lalića i Manchester Cityja, a Romano tvrdi da je ovaj transfer neizbježan.

Lalić je rođen 2006. godine u Austriji i ima hrvatsko državljanstvo. Od ove godine igra za Hrvatsku pa je tako nastupio u pet utakmica za U-17 reprezentaciju. Nogomet je počeo igrati u Austriji iz Beča, a od 13. godine je u Salzburgu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!