Sportnet

Trener Sparte: 'Svjesni smo situacije, ali nas se to ne tiče, fokusirani smo na svoju kvalitetu'

Krešimir Milić • srijeda, 23.08.2023.
Trener Sparte: 'Svjesni smo situacije, ali nas se to ne tiče, fokusirani smo na svoju kvalitetu'
Foto: HINA

Strateg češkog kluba najavio je utakmicu na Maksimiru. Prokomentirao je i promjene na klupi Dinama i otkrio kako se njegova momčad spremala za ovaj susret…

Dinamo sutra u od 20 sati dočekuje na Maksimiru Spartu Pragu u prvoj utakmici doigravanja Europske lige. Modri su u ovom tjednu prošli turbulentan period sa smjenom Igora Bišćana i imenovanjem Sergeja Jakirovića iz Rijeke na mjesto trenera.

Igraj na Dinamo - Sparta Prag na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

S trenutnom situacijom u Dinamu upoznat je i trener Sparte Prag Brian Priske.

"Ne može se govoriti o prednosti u ovoj fazi natjecanja i ovakvoj utakmici. Teško je reći hoće li nam biti prednost ili ne, svjesni smo situacije, ali nas se to ne tiče. Promijenili su trenera, dolaze i odlaze igrači. Znamo da je njihov novi trener radio u Rijeci, znamo i da igrači dolaze i odlaze, ali fokusirani smo na sebe i na svoju kvalitetu", komentirao je trener Sparte Prag.

Kazao je kako će se njegova momčad jednako pripremati bez obzira na promjene u Dinamu.

"Jednako se pripremamo, pokušavamo pristupiti igri na drugačiji način, iako je malo teže jer ne znamo kako će biti s novim trenerom. Iako, bilo bi isto sa starim da je odlučio napraviti neke promjene. Gledali smo trenera u Rijeci, i nove igrače, ali fokus je na nama i želimo izboriti najbolji mogući rezultat", dodao je Priske.

Neće ovo biti njihov prvi susret ove godine. Susreli su se već na pripremama u Sloveniji gdje su odigrali prijateljsku utakmicu.

"Dinamo je jako dobra momčad s kvalitetnim igračima. Jaki su napadački, žele igrati dobar nogomet i bilo nam je teško igrati. No, bila je to naša prva utakmica na pripremama, a njima posljednja prije Superkupa. Bit će to potpuno drugačija utakmica od one u Sloveniji. Dinamo je kvalitetna momčad, bit će jako teško, bez obzira na to koji će igrači igrati", zaključio je Priske.

Foto Hina/ Dario GRZELJ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!