Nogomet

Labrović: 'Mogu obećati da ćemo svi koji smo ovdje odigrati protiv Lillea maksimalno'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 24.08.2023.
Labrović: 'Mogu obećati da ćemo svi koji smo ovdje odigrati protiv Lillea maksimalno'
Foto: Pixsell

Nediljko Labrović bit će jedan od ključnih igrača Rijeke u dvobojima protiv Lillea. Labrovića očekuje dosta posla, protivnik je ugledan, snažan i neugodan, ali on se ne predaje...

Rijeka koliko je imala sreće sa ždrijebom u drugom i trećem pretkolu Konferencijske lige, toliko nije imala u play-offu. Protivnik je Lille, vrlo kvalitetna i neugodna francuska momčad.

Igraj na Lille - Rijeka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Veseli nas što igramo s ovakvim protivnikom, ovako renomiran protivnik bit će nam najbolji pokazatelj našeg trenutnog stanja. Mi smo spremni, jako dobro smo radili tijekom ovog tjedna unatoč svim događanjima i maksimalno smo fokusirani na ovu utakmicu te jedva čekamo da istrčimo na teren", ističe Nediljko Labrović.

Labrović se više ne želi osvrtati na odlazak Sergeja Jakirovića već se okreće budućnosti.

"Mislim da je vrijeme da to ostavimo po strani, mi smo profesionalci, okrećemo se novom danu. Što je bilo bilo, je, čeka nas jako važna utakmica i naše misli sui potpuno usmjerene na nju. Želja nam je da odigramo jednako srčano kao što su i navijači za nas navijali zadnjih dan-dva, da bar budemo upola kao oni taj dan."

Iako je Lille favorit, hrvatski reprezentativac ne gubi nadu.

"Kada igra čovjek na čovjeka, sve je moguće. Svjesni smo za koji klub igramo i što to znači. Moramo se postaviti muškim gardom, a mogu obećati da ćemo svo mi koji smo tu odigrati ovu utakmicu maksimalno."

Susret je na rasporedu večeras od 20 sati.

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!