Nogomet

Ibričić momčad Sarajeva pojačao s dva izdanka Dinamove škole

Krešimir Milić • petak, 25.08.2023.
Ibričić momčad Sarajeva pojačao s dva izdanka Dinamove škole
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Ovog ljeta Senijad Ibričić preuzeo je funkciju sportskog direktora Sarajeva. S njim je u klub stigao i bivši trener Rijeke Simon Rožman…

Senijad Ibričić napravio je transfer ovog ljeta iz Domžala u Sarajevo na funkciju sportskog direktora, a sa sobom je poveo i trenera Simona Rožmana. Bivši miljenik navijača Hajduka doveo je i zanimljiva pojačanja u novi klub, a među njima je stigao u Sarajevo i Edin Julardžija.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

On je ovog ljeta već imao jedan transfer, a to je bio onaj iz Dinama u Domžale, no odlaskom Ibričića i Rožmana krenuo je i on za njima u Sarajevo. Ofenzivni veznjak prošao je sve kategorije Dinamove škole, a bio je na posudbama u Slaven Belupu, Šibeniku i Gorici.

Ugovor je potpisao do ljeta 2026. godine. Nije on jedini izdanak Dinamove škole koji je stigao pojačati momčad Sarajeva. Ibričić je doveo i nekadašnjeg 'bjegunca' iz Dinama koji je generacija 22-godišnjeg Julardžije.

Riječ je o krilnom napadaču Ajdinu Hasiću čiji je odlazak iz Dinamo u Bešiktaš na zimu 2020. stvorio puno pompe, ali u Turskoj nije na kraju pokazao gotovo ništa. S vremenom se i na tu 'otimačinu' Turaka zaboravilo, a Hasić se pokušavao afirmirati kroz posudbe u raznim turskim klubovima.

Sad će isto pokušati i u Sarajevu gdje će biti na posudbi do kraja sezone.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!