Nogomet

Dinamo želi izbjeći atenski scenarij: 'Ne putujte u češku prijestolnicu'

Branimir Korać • ponedjeljak, 28.08.2023.
Dinamo želi izbjeći atenski scenarij: 'Ne putujte u češku prijestolnicu'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dinamo u četvrtak u Pragu traži potvrdu prolaza u grupnu fazu Europske lige, na gostovanje kod Sparte donosi prednost 3:1...

Uefina kazna za Dinamo je na snazi i u Dinamu žele izbjeći nove probleme i strah od težih sankcija. Stoga su iz kluba još jednom upozorili navijače da ne putuju za Češku.

Igraj na Sparta - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dinamo nije imao pravo prodaje ulaznica niti za gostovanje u Ateni kod AEK-a, međutim dio navijača je otputovao u Grčku došlo je do sukoba u kojima je smrtno stradao jedan grčki navijač.

Dinamo je stoga još jednom upozorio navijače da ne kreću prem Češkoj s obzirom da je kazna zabrane gostovanja za Dinamove navijače i dalje na snazi.

"GNK Dinamo u nastavku donosi važne informacije uoči uzvratne utakmice play-offa UEFA Europske lige u gostima kod Sparte Prag.

Podsjećamo kako je krovna europska nogometna organizacija UEFA donijela odluku kako gostujućim navijačima neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

Iz tog razloga upućujemo molbu i apel navijačima Dinama da se pridržavaju pravila, poštuju odluku UEFA-e i ne putuju u češku prijestolnicu.

Klub ističe svoju predanost sigurnom i pozitivnom okruženju te se zahvaljuje na razumijevanju i podršci svih svojih navijača", stoji u priopćenju na Dinamovoj stranici.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!