Nogomet

Hazard nakon odlaska iz Reala ne može pronaći klub, zato razmišlja o mirovini

Krešimir Milić • utorak, 29.08.2023.
Hazard nakon odlaska iz Reala ne može pronaći klub, zato razmišlja o mirovini
Foto: EPA

Nije nikoga nakon epizode u Madridu uspio uvjeriti da u njemu još ima želje za nastaviti igrati. Zato nije ni dobio nijednu zadovoljavajuću ponudu…

Jednog dana kad se osvrne na svoju karijeru za Edena Hazarda će transfer u Real Madrid biti točka gdje je ona stala. Bio je nekad jedan od najboljih u Premier ligi, a onda je dolaskom u Španjolsku potonuo.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon raskida ugovora s Real Madridom još nikoga nije uspio uvjeriti da ima u njemu još želje da oživi uspomenu na najbolje dane. Po godinama još nije veteran, ali čini se da ga je iskustvo u Madridu dovelo do toga da ozbiljno razmišlja o povlačenju iz nogometa, piše Daily Mail.

Posljednjih mjeseci nije dobio nijednu ponudu s kojom bi se zadovoljio te je vrlo blizu odluke o prijevremenom prekidu karijere.

Hazard je za Real Madrid odigrao ukupno 76 utakmica, što je očajan podatak za igrača za kojeg je madridski klub platio čak 115 milijuna eura odštete. Najbolje dane karijere proveo je igrajući za Chelsea gdje je zabio 110 golova i upisao 92 asistencije u 352 utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!