Ostali sportovi

Odbojkaši zadovoljni pobjedom: 'Nije bilo upitno hoće li će utakmica otići na našu stranu'

Sportnet, Petar Jenjić • petak, 01.09.2023.
Odbojkaši zadovoljni pobjedom: 'Nije bilo upitno hoće li će utakmica otići na našu stranu'

Kapetan hrvatske odbojkaške reprezentacije Petar Đirlić i izbornik Cedric Enard dali su svoj komentar na pobjedu protiv Španjolske od 3:0 na Europskom prvenstvu. Izrazili su zadovoljstvo igrom i najavili sljedeće protivnike...

Kapetan hrvatske odbojkaške reprezentacije Petar Đirlić bio je najučinkovitiji igrač sa 16 poena u pobjedi protiv Španjolske na Europskom prvenstvu.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Znali smo i prije turnira da će nam ovo biti najlakša utakmica, Španjolci su protivnik kojeg smo prošle godine pregazili četiri puta. Jako smo bili motivirani protiv njih, dobile smo ih lani i u finalu Mediteranskih igara. Mislim da od početka do kraja nije bilo upitno hoće li će utakmica otići na našu stranu. Dobro je da smo se iščupali nakon katastrofalne predstave u prvom kolu, sada imamo dvije pobjede i sigurno da sada malo optimističnije gledamo na prolazak skupine. Pred nama je slobodan dan i onda nominalno dvije najbolje momčadi u skupini, Bugarska pa Slovenija. Sigurno je da ćemo se dobro odmoriti ali i dobro pripremiti za te dvije utakmice."

Izbornik Cedric Enard složio se sa svojim kapetanom i istaknuo da ih sada čekaju jake reprezentacije.

"Bila je to velika utakmica za nas i velika pobjeda. Španjolci nam leže, no isto tako senzacionalno su dobili Bugarsku u 1. kolu, ali onda su imali jedan dan odmora gdje su možda malo pogubili ritam. Jako sam zadovoljan kako je moja momčad danas reagirala u svakom smislu, ali idemo dalje. Sada je jedan dan odmora pa slijede dva velika suparnika."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!