Nogomet

Ivanušec: 'Sretan sam što sam uspio upisati asistenciju, ali moram se još uigrati sa suigračima'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 03.09.2023.
Ivanušec: 'Sretan sam što sam uspio upisati asistenciju, ali moram se još uigrati sa suigračima'
Foto: FaH

Luka Ivanušec odigrao je svoju prvu utakmicu u dresu Feyenoorda i odmah se pokazao u jako dobrom izdanju te uspio upisati i asistenciju...

Gostovanje kod Utrechta i pobjeda 5:1, asistencija i općenito jako dobar dojam. Luka Ivanušec može biti zadovoljan debijem u dresu Feyenoorda.

Igraj na utakmice Eredivisie na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Početak je bio dobar, pobijedili smo i drago mi je zbog momčadi. Sretan sam što sam uspio upisati asistenciju odmah u prvoj utakmici, ali moram se još uigrati sa suigračima, ovdje sam tek tjedan dana i iz tjedna u tjedan bit će sve bolje."

Ivanušec je jako dobro funkcionirao sa Stengsom i Hartmanom. "Tehnički smo jako dobri, imamo vrlo dobre kombinacije i kada se još bolje upoznamo i bit ćemo još bolji."

Što se tiče usporedbe nizozemske s hrvatskom ligom, razlika je prilična.

"Mislim da je nizozemska liga na višoj razini, morate pokriti puno veći prostor i intenzitet je veći, na tome ću posebno raditi u narednim tjednima."

Ivanušeca sada čeka reprezentativna akcija, priključuje se reprezentaciji za kvalifikacijske dvoboje protiv Latvije i Armenije.

"Jako sam ponosan što sam dio hrvatske reprezentacije, sutra letim za Hrvatsku gdje ću se priključiti reprezentaciji. Još imam dosta obaveza, moram se i preseliti, napravit ćemo to čim se vratim s reprezentativne akcije."

FOTO - Damir Senčar, HINA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!