Nogomet

Odgođen dvoboj Zrinjskog i Širokog Brijega zbog crijevne viroze

Petar Jenjić • ponedjeljak, 04.09.2023.
Odgođen dvoboj Zrinjskog i Širokog Brijega zbog crijevne viroze
Foto: Pixsell

Dvoboj 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, između Zrinjskog iz Mostara i Širokog Brijega, odgođen je na zahtjev aktualnog prvaka. Kao razlog navodi se crijevna viroza...

Večeras se u Mostaru trebao igrati veliki hercegovački derbi, 73. po redu dvoboj Zrinjskog i Širokog Brijega, no od tog susreta, barem za sada, neće biti ništa.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naime, Zrinjski je u nedjelju u večernjim satima objavio da je većina igrača i članova stručnog stožera imalo problema s crijevnom virozom. Klub je poslao i priopćenje:

Utakmica 6. kola Premijer lige HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg, koja se prema rasporedu trebala odigrati sutra u 20 sati, odgođena je na zahtjev našeg kluba iz razloga jer je u posljednja tri dana veći broj igrača i članova stručnog stožera imalo problema s crijevnom virozom.

Komisija za natjecanje Nogometnog saveza BiH zahtjev HŠK Zrinjski ocijenila je opravdanim s obzirom na činjenicu da smo uz isti priložili i nalaze svih igrača te članova stručnog stožera koji su zbog navedenih problema bili primorani potražiti liječničku pomoć.

Našim igračima i trenerima želimo brz oporavak, a novi termin utakmice bit će utvrđen naknadno.

Široki Brijeg trenutno je na deset osvojenih bodova iz četiri odigrane utakmice, dok je Zrinjski odigrao tek dvije te ima maksimalan učinak.

FOTO: Denis Kapetanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!