Nogomet

Dvije asistencije Messija u pobjedi Inter Miamija, Biuk bez nastupa

HINA, Petar Jenjić • ponedjeljak, 04.09.2023.
Dvije asistencije Messija u pobjedi Inter Miamija, Biuk bez nastupa
Foto: EPA

Lionel Messi ubilježio je dvije asistencije u pobjedi svog Inter Miamija na gostovanju kod Los Angeles FC-a. Za domaćina nije nastupio Stipe Biuk...

Nogometaši Intera iz Miamija svladali su u gostima aktualnog prvaka MLS-a Los Angeles FC s 3:1 uz dvije asistencije Lionela Messija te tako produžili svoj niz utakmica bez poraza na 11 što je novi klupski rekord.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Inter je poveo golom Fariasa u 14. minuti, da bi u nastavku Messi prvo asistirao svom dugogodišnjem suigraču iz Barcelone Albi za 2:0, a onda i Campani za treći gol svoje momčadi. Hollingshead je u samoj završnici tek ublažio poraz Los Angelesa.

Otkako je Messi stigao u Inter Miami u srpnju ove godine, klub je upisao deset pobjeda i jedan remi te je osvojio Liga kup. Usprkos tom nizu, Inter Miami je i dalje daleko od plasmana u doigravanje.

Trenutno drži pretposljednje 14. mjesto u Istočnoj konferenciji s 25 bodova iz 25 odigranih utakmica, osam manje uz dvije odigrane utakmice manje od devetog DC Uniteda koji drži posljednje mjesto koje vodi kvalifikacije za doigravanje, odnosno 15 manje uz također dvije utakmice manje od sedmog Nashvillea koji drži posljednju poziciju za plasman u doigravanje.

Stipe Biuk ostao je na klupi Los Angelesa koji je ostao na trećoj poziciji Zapadne konferencije s 40 bodova iz 26 susreta, bod više uz dvije utakmice više odigrane imaju drugi Seattle Soundersi. Svaka momčad u MLS-u odigrat će po 34 utakmice u ligaškom dijelu sezone nakon kojeg slijedi doigravanje.

MLS:
LA FC - Inter Miami 2:3

FOTO: EPA, CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!