Nogomet

Bivši napadač Gorice potpisao za Crvenu zvezdu

Krešimir Milić • utorak, 05.09.2023.
Bivši napadač Gorice potpisao za Crvenu zvezdu
Foto: Pixsell

Nakon Gorice okušao se u Turskoj i Kini, a sad dolazi susjedstvo. Potpisao je ugovor do 2025. godine s opcijom produženja još jednu…

Sjajno je u sezonu ušao bivši napadač Gorice Cherif Ndiaye s pet golova u osam nastupa. Dva je zabio i Osijeku ove sezone u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu igrajući za Adanu, a da će nastaviti s tom formom nadaju se i u njegovom novom klubu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Senegalski napadač potpisao je za Crvenu zvezdu u transferu koji bi ih u konačnici trebao koštati četiri milijuna eura. Ndiaye je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine s opcijom produljenja još jedne godine.

Nakon što je Adana ispala iz Europe u kvalifikacijama za Europsku ligu, potražio je senegalski napadač novu sredinu gdje će igrati u europskim natjecanjima i pronašao je u susjedstvu.

Bivši napadač Gorice ima preko 50 nastupa u HNL-u u kojem je tresao mrežu 19 puta i šest asistirao. Iz Gorice je išao u turski Goztepe, a okušao se i u kineskom Shangai Portu gdje mu je trener bio današnji strateg Hajduka Ivan Leko. U Goricu je stigao iz belgijskog Beverena, a nosio je još dres Adane iz koje je stigao u Srbiju.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!