Košarka

ESPN: Green se vraća u Sixerse, Wood potpisao za Lakerse

Petar Jenjić • srijeda, 06.09.2023.
ESPN: Green se vraća u Sixerse, Wood potpisao za Lakerse
Foto: EPA

Novi angažman pronašao je Danny Green koji se vraća u Philadelphia 76erse za novu sezonu. Isto tako, u novoj ekipi igrat će i Christian Wood koji stiže u Los Angeles Lakerse...

U redove Philadelphia 76ersa vraća se Danny Green koji je potpisao ugovor na jednu sezonu, rekao je njegov agent Sam Permut za ESPN. Ranije je već proveo dvije sezone u momčadi, a nakon ozljede u finalu Istoka 2022. godine, razmijenjen je u Memphis Grizzliese.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prošlu sezonu zaključio je u Cleveland Cavaliersima. Green je jedan od tri igrača koji je igrao u barem jednoj utakmici doigravanja od 2011. godine uz Jamesa Hardena i Chrisa Paula, a tri puta je osvojio naslov NBA prvaka, sa San Antonijom, Torontom i LA Lakersima.

Upravo će novi igrač Lakersa postati Christina Wood koji je dogovorio dvogodišnji ugovor u vrijednosti 5.7 milijuna dolara, a uključuje player-option za sezonu 2024./25.

Wood je karijeru započeo u Philadelphia 76ersima, a nastavio u Charlotte Hornetsima, Milwaukee Bucksima, New Orelans Pelicansima, Detroit Pistonsima, Houston Rocketsima te na koncu Dallas Mavericksima gdje je bio prošle sezone.

FOTO: EPA/JASON SZENES

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!