Nogomet

Skočić nije mogao biti zadovoljan, Slaven Belupo stvarao dosta problema mladoj reprezentaciji

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.09.2023.
Skočić nije mogao biti zadovoljan, Slaven Belupo stvarao dosta problema mladoj reprezentaciji
Foto: Pixsell

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine odigrala je prijateljsku utakmicu protiv Slaven Belupa s kojim je remizirala 1:1. Koprivničanci su imali vodstvo, no Hrvatska je uspjela izjednačiti u nastavku...

Dragan Skočić uoči kvalifikacijskog dvoboja protiv Farskih Otoka provjerio je u kakvom su stanju reprezentativci kroz prijateljski dvoboj protiv Slaven Belupa.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Susret u Koprivnici pred dobro popunjenim tribinama okončan je 1:1, a u konačnici je zadovoljniji mogao biti novi trener Slavena Roy Ferenčina čiji su igrači, posebno u prvom poluvremenu, stvarali velike probleme Hrvatskoj.

U nekoliko navrata dobro je reagirao Nikola Čavlina, ali u 39. minuti morao je po loptu u mrežu. Dobru tranziciju domaćina okončao je Ortiz pogotkom nakon asistencije Mioča.

U drugom dijelu Hrvatska je ipak preuzela inicijativu i zaigrala bolje te uspjela doći do poravnanja preko Franje Ivanovića u 67. minuti.

Rezultat se više nije mijenjao, a Dragan Skočić dobio je na uvid stvari koje ne funkcioniraju najbolje i koje treba popraviti.

Inače, za Slaven Belupo zaigrali su i Lepinjica i Liber, dvojica veznjaka koja su danas predstavljena kao pojačanja pristigla iz Rijeke.

Prijateljska utakmica:
Slaven Belupo - Hrvatska U-21 1:1

FOTO: Eduard Vinatoru/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!