Košarka

Pešić: 'Ako jedna momčad pobijedi u svim utakmicama na turniru, onda je to za svaku pohvalu'

Petar Jenjić • nedjelja, 10.09.2023.
Pešić: 'Ako jedna momčad pobijedi u svim utakmicama na turniru, onda je to za svaku pohvalu'
Foto: Pixsell

Izbornik Srbije Svetislav Pešić čestitao je Njemačkoj na tituli svjetskog prvaka. Istaknuo je da je za ovakvu utakmicu bila potrebna šira rotacija i bolji zdravstveni bilten...

Njemačka je osvojila naslov svjetskog prvaka u košarci zahvaljujući pobjedi protiv Srbije u finalu. Izbornik poraženih Svetislav Pešić čestitao je protivniku na zasluženoj pobjedi.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Njemačka je odigrala odlično finale i zaslužila pobjedu. Odigrala je 40 minuta košarke na visokoj razini, vrlo jako. Ako jedna momčad kao Njemačka pobijedi u svim utakmicama na turniru, onda je to za svaku pohvalu."

Zdravstvenih problema imao je najbolji srpski igrač.

"Za ovakvu nam je utakmicu bila potrebna veća rotacija. Liječnički tim je napravio sve da oporavi igrači, ali to je bilo jako teško. Puno nas je pehova pratilo, a u finalu se Bogdanović osjećao bolesno i bilo je pitanje hoće li igrati večeras."

"Moram biti ponosan, tko ne bi bio ponosan. Avramović je igrao odlično, 38 sekundi prije kraja imali smo šut za izjednačenje, ali to je finale i morate biti u boljoj fizičkoj formi da odigrate na visokom nivou. Drago mi je zbog izbornika Njemačke i njihovog saveza, zaslužili su", dodao je Pešić.

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani10.09.2023. u 21:36
    Gospodin
    Bogomdani