Ostali sportovi

Tina Zelčić ostala jako blizu medalje u finalu Svjetskog Challenge kupa

Sportnet, Petar Jenjić • nedjelja, 10.09.2023.
Tina Zelčić ostala jako blizu medalje u finalu Svjetskog Challenge kupa

Posljednjeg dana Svjetskog kupa u mađarskom Szombathelyiju, Tina Zelčić zauzela je četvrto mjesto u finalu grede. Medalja joj je izmaknula za samo desetinku...

Hrvatska gimnastičarka Tina Zelčić zauzela je četvrto mjesto u finalu grede posljednjeg dana Svjetskog Challenge kupa u mađarskom gradu Szombathelyiju. U svom sedmom finalu Svjetskog kupa u karijeri i četvrtom ove sezone od četiri održana Challenge kupa u 2023., članica ZTD Hrvatskog sokola ocijenjena je sa 12.333 boda.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zlato je osvojila Ukrajinka Ana Laščevska (13.000), srebrna je njezina klupska kolegica Jelizaveta Hubareva (12.733), a brončana Čehinja Alice Vlkova (12.466). Tini je bronca izmakla sa samo 0.133 boda.

"Drvena medalja je opet tu oko vrata, baš kao prošli tjedan u Mersinu. Malo mi je žao jer mi je bronca izmakla za desetinku, što je jako malo, ali nema veze. Mislim da sam odradila još jedno natjecanje na visokoj razini i samim time zaključala svoju sezonu Svjetskih kupova za ovu godinu. Sad mi preostaje spremiti se za Svjetsko prvenstvo u Antwerpenu koje nas čeka za dva tjedna", rekla je nakon finala Zelčić.

"Jedna greška pred kraj vježbe stajala ju je medalje, ali nema veze, okrećemo se pripremama za Antwerpen", kratko je rekao Tinin trener Marko Brez.

Dijelu hrvatskih reprezentativaca već sljedećeg tjedna slijedi treći Svjetski Challenge kup u nizu u tri tjedna. U Parizu (16. i 17. rujna) će nastupiti Tin Srbić (ZTD Hrvatski Sokol), Mateo Žugec (GK Vindija), Liam Rabić (ZTD), Tijana Korent (GK Nedelišće) i Erin Bakran (GK Dubrava).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!