Nogomet

PSG je blizu dogovora s Katarcima oko Verrattijevog transfera vrijednog 45 milijuna eura

Krešimir Milić • ponedjeljak, 11.09.2023.
PSG je blizu dogovora s Katarcima oko Verrattijevog transfera vrijednog 45 milijuna eura
Foto: EPA

Prema informacijama Fabrizija Romana, talijanski veznjak leti već danas za Katar i od sutra će biti novi igrač Al-Arabija. Povezivali su ga s klubovima iz Saudijske Arabije, ali neće tamo ići…

Očekuje se da će talijanski reprezentativac Marco Verratti večeras odletjeti u Katar i sutra proći liječnički pregled. Takav raspored priželjkuju PSG i Al-Arabi u poslu vrijednom 45 milijuna eura. Veznjak nije bio u planovima trenera Luisa Enriquea ove sezone i čekao je transfer.

Igraj na utakmice kvalifikacija za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Povezivali su ga s Al-Hilalom i Al-Ahlijem u Saudi Pro League, ali dogovor nije mogao biti postignut prije transfernog roka koji je odgovarao zahtjevima PSG-a. Qatar Stars League još traje, a talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano tvrdi da je postignut dogovor s Al-Arabijem.

Verratti u studenom puni 31 godinu i bio je u PSG-u otkako je napustio Pescaru iz Serije B u ljeto 2012. godine. PSG mu je nedavno dao novi ugovor koji traje do lipnja 2026. godine.

Nije ga ni bilo na popisu Luciana Spallettija za kvalifikacijske utakmice Italije protiv Sjeverne Makedonije i Ukrajine, a pitanje je hoće li u budućnosti biti razmatran.

FOTO: EPA/Mohammed Badra

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!