Ostali sportovi

Veliko priznanje za mlade odbojkašice: 'Pokazale su talent, strast i predanost ovom sportu'

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 12.09.2023.
Veliko priznanje za mlade odbojkašice: 'Pokazale su talent, strast i predanost ovom sportu'

Hrvatska odbojka dobila je novo veliko priznanje. Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija do 17 godina dobila je prestižnu nagradu "Dražen Petrović" koju 17. godinu zaredom dodjeljuje Hrvatski olimpijski odbor...

Ova nagrada simbol je izvrsnosti i predanosti sportu te priznanje za njihov trud i rad koji su rezultirali povijesnim uspjehom u hrvatskoj ženskoj odbojci.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naime, izvrsni nastupi ove mlade, no vrlo talentirane ekipe, na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Srbiji ovog su ljeta u Hrvatsku donijeli brončano odličje. Nakon mnogo godina borbe i predanog rada, ova reprezentacija je tako konačno uspjela doći do postolja na europskoj razini.

"Hrvatske kadetkinje do 17 godina su pokazale talent, strast i predanost ovom sportu, a njihova borba i zajedništvo na terenu bili su inspiracija za sve. Ova generacija odbojkašica je dokazala da su sposobne natjecati se s najboljim ekipama Europe i osvajati medalje", istaknuo je predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić.

Ovaj uspjeh nije samo sportski trijumf, već i simbol nadahnuća za mlade sportaše diljem Hrvatske da slijede svoje snove i nikada ne odustaju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!