Nogomet

Čustović uoči Kupa: 'Moramo ući ozbiljno i biti koncentrirani'

Petar Jenjić • utorak, 12.09.2023.
Čustović uoči Kupa: 'Moramo ući ozbiljno i biti koncentrirani'
Foto: FaH

Pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović posljednji će put biti u ulozi prvog trenera momčadi na utakmici šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Bijeli gostuju kod Omladinca iz Gornje Vrbe...

Hajduk će utakmicu 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigrati u gostima protiv Omladinca iz Gornje Vrbe u srijedu od 16 sati. Uoči puta u Slavonski Brod susret je najavio Adnan Čustović koji će posljednji put voditi momčad uoči povratka suspendiranog trenera Ivana Leke.

Igraj na Omladinac - Hajduk na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Moramo ući ozbiljno, biti koncentrirani i obraniti naslov. Dvije godine zaredom osvojili smo Kup i ovu sezonu moramo ući s ciljem da ga osvojimo. Moguće je, zašto ne i treći put."

Hajduk će s jakim snagama ići na ovo gostovanje.

"Tek smo drugi trening odradili nakon četiri slobodna dana. Vidjet ćemo s glavnim trenerom što i kako sutra za utakmicu."

Više od deset tisuća zahtjeva za ulaznicu za stadion s pet tisuća mjesta.

"Puno je naših navijača u Slavoniji i imali smo priliku to osjetiti kad smo bili na utakmicama protiv Osijeka, bili smo i u Vukovaru gdje su nam treninzi bili puni navijača. Očekujemo pun stadion, da nas bodre i dovedu do nove pobjede."

Foto: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!