Nogomet

Brozoviću cijela utakmica u pobjedi Al Nassra, Jovićević zaradio isključenje

Petar Jenjić • subota, 16.09.2023.
Brozoviću cijela utakmica u pobjedi Al Nassra, Jovićević zaradio isključenje
Foto: FaH

Al Nassr je stigao do nove pobjede u prvenstvu Saudijske Arabije. Cijelu utakmicu odigrao je Marcelo Brozović, a junaci slavlja bili su očekivani - Sadio Mane i Cristiano Ronaldo...

Do četvrte uzastopne pobjede stigao je Al Nassr koji je danas u šestom kolu saudijskog prvenstva gostovao kod Al-Raeda i tako stigao do 12 osvojenih bodova.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gosti su poveli u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je sjajno s ruba 16 metara pogodio Sadio Mane. Domaćin je nakon toga ostao s igračem manje jer je crveni karton zaradio Bander Whaeshi.

Drugi pogodak za goste postigao je Anderson Talisca u 49. minuti, a Brazilac je u igru ušao na poluvremenu. Rezultat se nije mijenjao sljedećih pola sata.

Cristiano Ronaldo došao je do novog pogotka u 78. minuti, a tako su portugalska i senegalska zvijezda u dresu Al Nassra sudjelovala u čak 17 golova u samo šest zajednički odigranih utakmica.

Do kraja susreta domaćin je smanjio zaostatak iz penala preko Mohammeda Fouzaira. Istaknimo i da je u toj istoj završnici trener Al-Raeda Igor Jovićević zaradio isključenje.

Cijelu utakmicu u dresu pobjedničke ekipe odigrao je Marcelo Brozović.

Saudijska Premier liga, 6. kolo:
Al-Raed - Al Nassr 1:3

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!