Nogomet

Barišić odigrao cijeli susret u pobjedi Rangersa protiv Betisa

Krešimir Milić • četvrtak, 21.09.2023.
Barišić odigrao cijeli susret u pobjedi Rangersa protiv Betisa
Foto: EPA

Vratio se hrvatski reprezentativac u prvi sastav, a Rangersi su slavili s minimalnom pobjedom protiv španjolske momčadi. U drugom susretu skupine C praška Sparta je pobijedila Aris Limassol…

Rangers – Betis 1:0

Rangersi su se vratili u pobjedničku formu drugim uzastopnim slavljem nakon što su prije reprezentativne stanke upisali poraze od PSV-a i Celtica. Nakon pobjede prošlog vikenda u prvenstvu otvorili su grupnu fazu Europske lige pobjedom protiv Betisa od 1:0.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Abdallah Sima bio je strijelac jedinog gola na susretu kojeg je postigao u 67. minuti. U prvi sastav Rangersa vratio se hrvatski reprezentativac Borna Barišić nakon što nije bilježio minutažu u posljednje dvije utakmice za klub.

Barišić je u pobjedi Rangersa odigrao cijeli susret i bio je jedan od boljih igrača domaće momčadi u pobjedi protiv Betisa.

Sparta Prag – Aris Limassol 3:2

Nakon izbacivanja Dinama u posljednjem pretkolu Europske lige natjecanje je u grupnoj fazi nastavila praška Sparta s pobjedom. Slavili su na domaćem terenu s 3:2 protiv Aris Limassola.

Goste je u vodstvo doveo Aleksandar Kokorin u 11. minuti golom iz jedanaesterca, a do preokreta Sparta dolazi s dva gola Ladislava Krejčija u pet minuta.

Za izjednačenje je Krejči zabio u 20. minuti, a u vodstvo je doveo Spartu golom u 25. minuti. Na 3:1 je povisio Martin Vitik golom u 67. minuti, a konačan rezultat postavio je Shavy Warren Babicka u 90. minuti.

Foto: EPA/ROBERT PERRY

Europska liga, skupina C

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Sparta Prag3:2Aris Limassol
FC Rangers1:0Real Betis
1FC Rangers 68:6+211
2Sparta Prag 69:7+210
3Real Betis 69:7+29
4Aris Limassol 67:13-64

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!