Nogomet

Bulat: 'Vježbam te udarce, imao sam dobrog mentora u Oršiću, puno toga sam pokupio od njega'

Branimir Korać • četvrtak, 21.09.2023.
Bulat: 'Vježbam te udarce, imao sam dobrog mentora u Oršiću, puno toga sam pokupio od njega'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Marko Bulat još jednom se istaknuo krasnim pogotkom iz slobodnog udarca. Pogodio je u tom trenutku za vodstvo Dinama 3:0 i praktički stavio točku na i i ubio svaku nadu Astane...

Dinamo je rutinski odradio posao na startu grupne faze Konferencijske lige. Ugostio je Astanu i visoko ju je svladao s 5:1.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"To smo i priželjkivali. Stvarno visoka pobjeda, ali kada pogledaš malo dublje u utakmicu, nije to baš tako izgledalo, pogotovo u prvom poluvremenu. Taj penal nas je stvarno pogurao, novi je došao na početku drugog poluvremena i onda se utakmica otvorila. Zabili smo pet i šteta što smo primili taj jedan, Nevistić je stvarno odigrao odličnu utakmicu, šteta zbog tog gola, ali tri boda su najbitnija", kaže Marko Bulat.

Dinamo je vrlo visoko slavio, ali Bulat priznaje kako modri i nisu bili u svom najboljem izdanju.

"Iskreno i nismo bili baš najbolji, ali tu se poznaju velike momčadi. Kada i ne ide dobro, onda je tu individualna kvaliteta, tu su i postavljanja i defenziva i onda tako velika pobjeda dođe sama od sebe."

Ponovno je bio strijelac i to vrlo lijepog pogotka iz slobodnog udarca.

"Vježbam te udarce, imao sam stvarno dobrog mentora u Oršiću, puno toga sam pokupio od njega. Međutim i Bruno stvarno zabija, vidjeli smo u reprezentaciji kako je zabio. Sada sam ja, sutra će on pucati, u potpunosti se tu slažemo."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!