Nogomet

Trener Feyenoorda optimističan oko povratka Ivanušeca na teren

Krešimir Milić • subota, 23.09.2023.
Trener Feyenoorda optimističan oko povratka Ivanušeca na teren
Foto: EPA

Arne Slot je pojasnio zašto bi se hrvatski reprezentativac mogao vratiti ranije nakon ozljede. Gleda s optimizmom na njegov oporavak…

Na utakmici protiv Celtica tešku ozljedu gležnja doživio je hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec. Feyenoord je u četvrtak objavio kako će Ivanušec izbivati s travnjaka nekoliko tjedana.

Igraj na utakmice nizozemskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Međutim, trener Arne Slot je tijekom konferencije za novinare u petak rekao da bi se na travnjak mogao vratiti i ranije.

"Uvijek pokušavate produljiti trajanje ozljede, inače moram stalno odgovarati na pitanja poput: 'Hej, rekao si prije tjedan dana, ali on još uvijek ne trenira. Radi li medicinsko osoblje dovoljno dobro svoj posao?' Zato gotovo svi klubovi uvijek malo produže vijek trajanja ozljede", pojasnio je trener Feyenoorda kako se upravlja s informacijama vezanim za ozljede.

"Isto vrijedi i za ozljedu Ivanušeca, koji se u utorak ozlijedio u utakmici protiv Celtica. Kažemo da su tjedni u pitanju, ali može biti da bi se Luka mogao vratiti brže od očekivanog", rekao je Slot.

FOTO: Olaf Kraak/EPA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!