Rukomet

Rukometašice Dugog Sela tijesno poražene u Turskoj, ali imaju aktivan rezultat za uzvrat

Branimir Korać • subota, 23.09.2023.
Rukometašice Dugog Sela tijesno poražene u Turskoj, ali imaju aktivan rezultat za uzvrat

Rukometašice Dugog Sela imale su europsku premijeru u Turskoj gdje su igrale u prvoj utakmici drugog kola EHF Europskog kupa protiv domaćeg Gorelea. Turkinje su upisale pobjedu 28:27, a rezultat je obećavajući uoči uzvrata u Dugom Selu...

Dugo Selo je odradilo prvu utakmicu drugog kola EHF Europskog kupa te unatoč porazu od turskog Gorelea, može zadovoljno prema kući. Turkinje su slavile s 28:27 što znači da sve ostaje potpuno otvoreno uoči uzvrata koji je na rasporedu sljedeće subote u Dugom Selu.

Igraj na utakmice EHF Europskog kupa na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dobrodošlicu hrvatskim rukometašicama priredio je i Nenad Bjelica koji je dočekao igračice i delegaciju te im poželio puno sreće u ovom dvoboju.

Početak nije bio dobar, osjetila se nervoza u redovima Dugog Sela te su Turkinje na poluvremenu imale dosta uvjerljivo vodstvo 17:9.

Ipak, u drugom dijelu situacija se promijenila, gošće su zaigrale kako mogu i kako se od njih i očekivalo te su uspjele smanjiti zaostatak na konačnih 28:27.

Najbolje kod gošći s po sedam golova bile su Josipa Bebek i Jelena Pilić dok su po četiri gola postigle Bernarda Čalušić i Anja Vida Lukšić.

Kod Gorelea Sükran Beytekin postigla je sedam pogodaka.

EHF Europski kup, drugo kolo:
Gorele - Dugo Selo 28:27

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!