Nogomet

Nekadašnji i sadašnji igrači Ajaxa nemaju problema s odlaskom sportskog direktora

Petar Jenjić • ponedjeljak, 25.09.2023.
Nekadašnji i sadašnji igrači Ajaxa nemaju problema s odlaskom sportskog direktora
Foto: EPA

Loši rezultati i napeta atmosfera doveli su do otkaza Svenu Mislintatu, sportskom direktoru Ajaxa. Međutim, s njegovim odlaskom i sadašnji i nekadašnji igrači nemaju problema, barem ako je suditi po društvenim mrežama...

Ajax je dao otkaz sportskom direktoru Svenu Mislintatu, a mnogi sadašnji i prethodni igrači kluba nisu imali nikakvih problema s njegovim odlaskom nakon samo četiri mjeseca na dužnosti.

Igraj na utakmice Eredivisie na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Podsjetimo, u Ajax je ovog ljeta doveo trojicu hrvatskih nogometaša: Jakova Medića, Josipa Šutala i Bornu Sosu, a zbog dolaska bivšeg igrača Stuttgarta je i pod klupskom istragom zbog sukoba interesa.

Uz potpise novih igrača, ugovori su raskinuti s Dušanom Tadićem, Calvinom Basseyjem i Dayjem Klaassenom, a nijedan od njih nije ispraćen kako priliči.

Sada već bivši Ajaxov trojac lajkao je objavio o Mislintatovom odlasku, a njima su se priključili Ryan Babel, Daley Blind, kao i Anwar El Ghazi Posljednje spomenuti trenira s Ajaxom i prema pisanju De Telegraafa, volio bi potpisati ugovor, ali sada već bivši sportski direktor taj bi posao stopirao.

Vijest o odlasku na društvenim mrežama svidjela se i nekim igračima koji su još pod ugovorom: kapetanu Stevenu Bergwijnu, zatim Brianu Brobbeyju i Owenu Wijndalu koji je na posudbi u Royal Antwerpu.

FOTO: EPA/OLAF KRAAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!