Nogomet

Catala: 'Utakmicu Kupa shvaćamo kao i utakmicu lige, znamo da ovo može biti opasno gostovanje'

Mihaela Bradovski • utorak, 26.09.2023.
Catala: 'Utakmicu Kupa shvaćamo kao i utakmicu lige, znamo da ovo može biti opasno gostovanje'

Istra 1961 u prvom kolu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa gostuje kod Zagore. U taj susret ulazi kao favorit, ali oprez je potreban.

Trener Istre 1961 David Catala traži od svojih igrača pobjedu, a svjestan je kako će za to trebati puni angažman protiv motiviranog protivnika.

Igraj na utakmice SuperSport HNK-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Novo natjecanje je pred nama, Kup shvaćamo vrlo ozbiljno, posebno ovu utakmicu. Znamo da ovakve utakmice mogu biti opasne, zato trebamo potpunu predanost i fokus svih igrača, da ne bude iznenađenja. Zato kažem, nema opuštanja, iza nas su dva loša rezultata i sad je prilika da se vratimo s dobrim rezultatom. Utakmicu Kupa shvaćamo kao i utakmicu lige, jednako bitno. Vjerujem da će nas pokušati pritisnuti od početka, igraju na svom terenu, bit će sigurno dobra atmosfera, ali naš način igre se neće promijeniti, dat ćemo sve od sebe od prve do zadnje minute da postignemo pogodak i da pobijedimo", ističe Catala, a prenosi službena stranica

Istra je trenutno u negativnom nizu te će napraviti sve da ga prekine.

"Dolazimo iz negativnog niza od dva poraza i mislim da je ovo dobra prilika da ostvarimo pozitivan rezultati i da se vratimo na pobjedničke staze, da dignemo atmosferu u momčadi. Čeka nas neugodan protivnik na njihovom terenu, njima je sigurno dodatna motivacija kad dolazi prvoligaška ekipa i takve ekipe uvijek daju sve od sebe da se pokažu u što boljem svjetlu."

Priliku očekuje mladi Antonio Maurić koji ističe kako treba utakmicu riješiti što prije.

"Maksimalno smo fokusirani i znamo da neće biti lako. Cilj će nam biti riješiti utakmicu što prije i ne odugovlačiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!