Nogomet

VIDEO: Zvijezde Galate se zaigrale pri izvođenju penala pa napravile glupost

Krešimir Milić • utorak, 26.09.2023.
VIDEO: Zvijezde Galate se zaigrale pri izvođenju penala pa napravile glupost

Glavni akter bio je Mauro Icardi koji je u suradnji s Keremom Akturtogluom izveo potez koji će se pokazati smiješan. Na kraju su ispravili taj promašaj koju minutu kasnije i donijeli pobjedu Galatasarayu…

Rijetko viđeni 'A je to' potez izveli su Mauro Icardi i Kereme Akturkoglu na utakmici Galatasaraya protiv Istanbulspora. Slavila je Glata na gostovanju, ali golu za pobjedu za koji je zaslužan ovaj dvojac prethodio je glup potez koju minutu ranije.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naime, Galatasaray je dobio jedanaesterac u 37. minuti i izgledalo je da će ga izvesti Icardi koji je standardni izvođač, no loptu je uzeo Akturkoglu nakon kratkog razgovora s Argentincem. Pao je dogovor kako će izvesti jedanaesterac, a taj potez se pokazao na njihovu nesreću smiješnim.(ovdje pogledajte njihov potez)

Aktukoglu se zaletio i samo gurnuo na stranu loptu za Icardija, vratar je bio na drugom kraju gola, ali Argentinac je promašio prazan gol i pogodio izvan okvira.

Ipak ovaj dvojac donio je na kraju Galati pobjedu, a sebi iskupljenje kad je Aktukoglu asistirao za Icardija u 42. minuti za 1:0 i konačan rezultat u pobjedi na gostovanju. S ovom pobjedom Galatasaray je na prvom mjestu sa 16 bodova u šest kola turskog prvenstva, a s bodom i utakmicom manje iza njih je Fenerbahče. Istanbulspor se nalazi na 19., predzadnjem, mjestu s dva boda nakon pet odigranih utakmica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!