Nogomet

Vrbančić: 'San snova bio bi debitirati u svom kvartu i protiv svog kluba'

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.09.2023.
Vrbančić: 'San snova bio bi debitirati u svom kvartu i protiv svog kluba'
Foto: Pixsell

Dinamo danas gostuje u Gajnicama gdje će u sklopu prvog kola SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa igrati protiv domaćih Ponikva. Bit će to prilika za neke od igrača koji dosad nisu imali najveću minutažu...

Među onima čiji se nastup očekuje je mladi veznjak Petar Sučić koji bi trebao prema najavama krenuti od prve minute.

Igraj na utakmice SuperSport HNK-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ovo je sigurno lijep događaj za Ponikve i ljude ovdje, na ovakvim utakmicama uvijek bude puno navijača i dobra atmosfera, ljudi dođu uživati u nogometu i nadamo se da ćemo im to omogućiti, ali i pobijediti."

Dinamo je favorit, ali Sučić poziva na oprez i nada se da će Dinamo odigrati ozbiljnu utakmicu.

"Ne smijemo podcijeniti ovakve dvoboje kada se radi o slabijem protivniku. Mi smo profesionalci i svatko od nas želi odigrati što bolje i doprinese momčadi, potrudit ćemo se da tako bude."

Dan prije dvoboja Sučić, Vrbančić i Halilović boravili su u Gajnicama i družili se s najmlađima, ali i svima ostalima koji su se tamo našli.

"Lijepo je vidjeti da dolaze djeca s roditeljima i nama je gušt da im uljepšamo dan. Na utakmici će ih biti još puno više i jedva čekam."

Ovo će biti posebna utakmica za Vrbančića koji je upravo iz Gajnica i nada se kako će debitirati u dresu seniorske momčadi u svom kvartu.

"Naravno da sam uzbuđen, nadam se i debiju, na treneru je da odluči, ali san snova bio bi debitirati u svom kvartu i protiv svog kluba u kojem će biti puno mojih prijatelja i poznanika, mojih prvih suigrača i trenera. To je definitivno san za mene."

Niz igrača iz Gajnica prošao je kroz Dinamo i ostvario lijepu karijeru.

"To mi je definitivno izazov, ali naravno i motivacija da postanem igrač kakvi su i oni postali. Gol? Neću ga proslaviti ako zabijem, naravno, to ne bi bilo u redu prema mom klubu."

Inače, Vrbančić još uvijek igra za juniore koji odrađuju dobar posao u prvenstvu.

"Odlično smo ušli u sezonu, imamo šest pobjeda, glatko smo pobijedili Hajduka u derbiju, kreće i Liga prvaka, moramo biti pravi i spremni jer je Basaksehir dobra ekipa."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!