Vodeni sportovi

Kobešćak: 'Bio bi sjajan start da smo uzeli dva ili tri boda, ovako je samo ok'

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.09.2023.
Kobešćak: 'Bio bi sjajan start da smo uzeli dva ili tri boda, ovako je samo ok'
Foto: Pixsell

Jug je bio na pragu iznenađenja u Pireju, imao je i vodstvo 9:4, ali nije izdržao, Olympiakos se vratio u susret i kasnije slavio u raspucavanju. Ipak, Vjekoslav Kobešćak imao je razloga za zadovoljstvo iako je bio i razočaran samim raspletom...

Vaterpolisti Juga poraženi su u gostima kod Olympiakosa, ali tek u raspucavanju s pet metara. Favorizirani domaćin plesao je po rubu poraza, no Jug to nije uspio iskoristiti.

Igraj na vaterpolske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Malo me bilo strah uoči susreta jer još nismo ove sezone imali jaču utakmicu i zato smo bili pod velikim stresom. Pokazalo se da sam u pravu, Jug je došao nakon nekoliko teških utakmica i pokazalo se da je spremniji za ovu utakmicu. Kada je Jug u trećoj četvrtini poveo s pet golova razlike, moji igrači su shvatili da nemaju više što izgubiti i počeli su igrati puno agresivnije. Važno je da smo na kraju pobijedili, napredovat ćemo iz utakmice u utakmicu", kaže trener Olympiakosa Hrvoje Koljanin.

Inače, Koljanin odlično poznaje Jug, prošle sezone bio je pomoćnik Vjekoslavu Kobešćaku upravo u Jugu.

Kobešćak je nakon ovog gostovanja mogao žaliti što njegovi igrači nisu izdržali te su na kraju uzeli tek bod.

"Bila je to sjajna utakmica. Odlično smo ušli u susret, ali u trećoj dionici izgubili smo nekoliko lopti i dozvolili Olympiakosu jeftine pogotke s kojima se vratio u utakmicu. Nije lako zadržati tako visoku razinu igre kakvu smo imali stoga je dobro da smo barem završili remijem. Zadovoljan sam, ali istovremeno i razočaran. Bio bi sjajan start da smo uzeli dva ili tri boda, ovako je samo ok."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!