Vodeni sportovi

Marinić Kragić: 'Mislili smo da ćemo i ranije slomiti Zvezdu'

Petar Jenjić • četvrtak, 28.09.2023.
Marinić Kragić: 'Mislili smo da ćemo i ranije slomiti Zvezdu'
Foto: Pixsell

Vaterpolisti splitskog Jadrana slavili su protiv Crvene zvezde u utakmici prvog kola Lige prvaka. Dvoboj su prokomentirali Jerko Marinić Kragić i Loren Fatović...

U dvoboju prvog kola Lige prvaka vaterpolisti splitskog Jadrana pobijedili su beogradsku Crvenu zvezdu rezultatom 16:13. Najbolji igrač susreta bio je Jerko Marinić Kragić s četiri gola, a nakon susreta prokomentirao je pobjedu.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Izuzetno teška utakmica, kao i što smo najavili, ali smo mislili da ćemo je i ranije slomiti. Obrana nije bila na razini i ako hoćemo pobjeđivati jače ekipe, onda na tome moramo raditi. Vjerovali smo u našu pobjedu. Ambijent je bio odličan i hvala publici, a nadam se da će biti ovako i na sljedećim utakmicama."

U pobjedi je s dva pogotka sudjelovao i Loren Fatović.

"Uspjeli smo se odvojiti u četvrtoj četvrtini nakon što smo podignuli agresivnost u obrani te imali nekoliko blokova. Očekivali smo da će biti teško jer nismo imali utakmice ovakve razine do sada u sezoni. Oni su trenutno i uigraniji, ali to više nije bitno. Važna su nova tri boda i nadam se da ćemo se podizati kroz sezonu. Ovo je tek početak."

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!