Nogomet

Krznar priznao nakon utakmice protiv Radomlja: 'Sigurno bih dao ostavku'

Krešimir Milić • petak, 29.09.2023.
Krznar priznao nakon utakmice protiv Radomlja: 'Sigurno bih dao ostavku'

Crni niz prekinuo je Maribor pobjedom protiv Radomlja. Slavili su s 3:1 na domaćem terenu…

Utakmica u kojoj je Maribor apsolutno trebao slaviti je bila ona protiv Radomlja. Prije susreta s klubom-partnerom Hajduka, momčad Damira Krznara nije uspjela do pobjede u sedam utakmica, a u posljednje tri su upisali poraze od čega jedan i u najvećem slovenskom derbiju protiv Olimpije.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zbog takvih rezultata u Sloveniji se glasno spominjao odlazak Damira Krznara s klupe Maribora. Potencijalnog otkaza zbog loših rezultata bio je svjestan i bivši trener Dinama koji nakon utakmice priznao što bi napravio da njegova momčad nije slavila s 3:1 protiv Radomlja.

"Da nismo pobijedili, vjerojatno bih otišao. U takvim trenucima trener ne može gledati sebe. Sigurno bi dao ostavku, ali vjerojatno bismo htjeli i nekog novog u klubu. Nisam sebična osoba. Srećom, neuspjeh se nije dogodio. Visjeli smo nad provalijom, ali smo se digli. Nadam se da sada počinje naš uspon", rekao je Krznar za sportklub.sl nakon utakmice.

U pobjedi protiv Radomlja za Maribor su zabijali Božić (50.), Karić (58.) i Erico (66.), a za Radomlje je zabio Madžid Šošić (22.) koji je u slovenskom klubu na posudbi iz Hajduka. Idućeg vikenda Maribor gostuje kod Aluminija koji je pretposljednja momčad prvenstva, a to im je prilika da nastave s pobjedama.

FOTO: Grega Wernig/NK Maribor

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!