Nogomet

Savo Milošević potvrđen za novog izbornika Bosne i Hercegovine

Branimir Korać • petak, 29.09.2023.
Savo Milošević potvrđen za novog izbornika Bosne i Hercegovine
Foto: Pixsell

Reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je novog izbornika. Nakon što je raskinuta suradnja s Mehom Kodrom, na klupu dolazi Savo Milošević...

Cirkus oko izborničke klupe Bosne i Hercegovine okončan je postavljanjem na izborničku poziciju Save Miloševića, nekadašnjeg reprezentativnog napadača Srbije.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Milošević na klupu dolazi umjesto još jednog bivšeg napadača, onog Bosne i Hercegovine Mehe Kodre koji je reprezentaciju vodio u samo dvije utakmice prije nego mu je uručen otkaz. Upisao je pobjedu i poraz, ali čelnici Saveza odlučili su ga maknuti.

Odmah se počelo spominjati ime Vahida Halilhodžića kao najveće želje ljudi iz Saveza, ali Halilhodžić se odmah eliminirao i poručio kako ne dolazi u obzir da preuzme reprezentaciju BiH.

Nakon njegovog odbijanja kao prvi favorit iskočio je upravo Milošević koji je danas i potvrđen za novog izbornika Bosne i Hercegovine.

Neće imati lagan posao, dosta toga ne štima u reprezentaciji Bosne i Hercegovine o čemu najbolje svjedoče rezultati koji nisu dobri već duže vrijeme.

Tijekom trenerske karijere Milošević je vodio Partizan i ljubljansku Olimpiju.

FOTO: Antonio Ahel/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!