Liga prvaka, skupina E, 2. kolo, 04.10.2023, 18:45 h
Atlético Madrid
Atlético Madrid 3:2 Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord dva puta vodio, Atletico ipak do pobjede

Petar Jenjić • srijeda, 04.10.2023.
Feyenoord dva puta vodio, Atletico ipak do pobjede
Foto: EPA

Nogometaši Atletico Madrida stigli su do pobjede na domaćem terenu protiv Feyenoorda. U jako zanimljivom dvoboju bili su bolji rezultatom 3:2...

U prvom susretu drugog kola skupine E Atletico Madrid stigao je do prve pobjede ove sezone u Ligi prvaka. Na svom terenu slavio je protiv Feyenoorda s 3:2, iako je dva puta bio u zaostatku.

Igraj utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bolji početak imala je nizozemska momčad koja je povela nakon sedam minuta igre. Feyenoord je odmah pokazao da se nije došao braniti, Ayase Ueda utrčao je u kazneni prostor i šutirao, obranio je Jan Oblak, no pogodio je svog igrača Marija Hermosa koji skreće loptu u gol.

Nije se dugo čekalo na odgovor Atletica koji je izjednačio u 14. minuti pogotkom Alvara Morate. Gol je prvotno bio poništen zbog zaleđa, no nakon pregleda snimke, ipak je priznat.

Novi gol stigao je u 34. minuti, a gostujući sastav po drugi puta došao je do vodstva. Lijepo je iz voleja opalio David Hancko, obranio je Oblak, ali na odbijancu se našao isti igrač i skrenuo loptu u gol.

Činilo se da će Feyenoord na poluvrijeme s vodstvom, ali u posljednjim trenucima Atletico je stigao do vodstva. U gužvi u kaznenom prostoru nisu gostujući igrači uspjeli izbaciti loptu, a najbolje se snašao Antoine Griezmann koji krasnim udarcem poentira.

U 47. minuti Atletico je stigao do prvog vodstva na utakmici, a svoj drugi gol na susretu zabio je Morata, ovoga puta na asistenciju Nahuela Moline. Gosti su u ostatku utakmice imali svoje šanse, igrali su jako dobro, ali nisu stigli barem do boda.

Ivo Grbić odgledao je utakmicu s klupe, a Luka Ivanušec je izvan kadra Feyenoorda.

Liga prvaka, 2. kolo:
Atletico Madrid - Feyenoord 3:2

Liga prvaka, skupina E

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Atlético Madrid3:2Feyenoord
Celtic1:2Lazio
1Atlético Madrid 617:6+1114
2Lazio 67:7010
3Feyenoord 69:10-16
4Celtic 65:15-104

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!