Nogomet

Los Angeles razbio Minnesotu, Biuk ušao u drugom dijelu, Inter bez Messija poražen u Chicagu

Krešimir Milić • četvrtak, 05.10.2023.
Los Angeles razbio Minnesotu, Biuk ušao u drugom dijelu, Inter bez Messija poražen u Chicagu

Bivši igrač Hajduka ušao je u igru kad je konačni rezultat već bio postavljen. Slavila je njegova momčad s 5:1…

Los Angeles FC ide prema obrani titule u MLS-u. Slavljem na domaćem terenu 5:1 protiv Minnesote upisali su dodatne bodove za doigravanje, a trenutno drže treće mjesto u Zapadnoj konferenciji u kojoj je St. Louis City jedina momčad koja osigurala play-off.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvo ime Los Angelesa ponovno je bio vodeći strijelac u MLS-u Denis Bouanga s hat-trickom (6., 36.,45.+1.). Bouanga je ove sezone zabio 17 golova za LA FC u MLS-u. Na listi strijelaca za LA pridružio mu se Filip Krastev u 67. minuti, a Miguel Tapias autogolom na otvaranju drugog dijela je povećao vodstvo Los Angelesa. Jedini gol za goste zabio je Hassani Dotson (4.).

Mladi hrvatski reprezentativac Stipe Biuk ušao je u igru u 68. minuti umjesto Carlosa Vele.

Brinuli su se navijači Chicago Firea hoće li im se isplatiti ulaznica za gostovanje Inter Miamija s obzirom da nije bilo Lionela Messija, a igrači su im uzvratili najboljom mjerom. Inter je bez Messija bio nemoćan protiv domaće momčadi.

Slavio je Chicago s 4:1, a prvo ime susreta bilo je poznato lice s europskih terena Xherdan Shaqiri. Zabio je Shaqiri dva gola (49., 73.), a isto toliko je zabio i njegov sunarodnjak Maren Haile-Selassie (62., 66.). Jedini gol za goste zabio je Josef Martinez u 53. minuti s bijele točke.

Do pobjede je došao i Charlotte, klub hrvatskog vratara Kristijana Kahline koji je sačuvao čistu mrežu. Slavili su 3:0 protiv Toronta, a golove su zabijali Karol Swiderski (8. – 11m, 45.+2.) i Brecht Dejaegere(56.).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!