Nogomet

Bilićev Al Fateh preokretom do pobjede kod Gerrardovog Al-Ettifaqa

Petar Jenjić • četvrtak, 05.10.2023.
Bilićev Al Fateh preokretom do pobjede kod Gerrardovog Al-Ettifaqa
Foto: EPA

Nogometaši Al Fateha slavili su u gostima kod Al-Ettifaqa s 2:1. Bilićevoj momčadi ovo je četvrta pobjeda u posljednjih pet prvenstvenih kola...

Posljednja utakmica dana u saudijskom prvenstvu odigrana je između Al-Ettifaqa Stevena Gerrarda i Al Fateha kojeg vodi hrvatski trener Slaven Bilić. Gosti su na koncu slavili s 2:1, iako su gubili 1:0.

Igraj na saudijsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Današnjom pobjedom Al Fateh se izjednačio na omjeru i broju bodova s Al-Ettifaqom, ima ih ukupno 17. Ovo mu je četvrta pobjeda u zadnjih pet prvenstvenih utakmica.

Domaćin je poveo u 64. minuti kada je Mohammed Al Kuwaykibi ubacio, a loptu glavom u gol skrenuo Moussa Dembele. Taj rezultat potrajao je sljedećih 20 minuta.

Tada gosti dolaze do poravnanja kada je na ubačaj Mourada Batne najbolje reagirao Lucas Zelarajan i pogodio za 1:1. Armencu je to bio drugi pogodak za klub.

Potpuni preokret stigao je u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je poentirao Djaniny koji je primio loptu u kaznenom prostoru i iskosa opalio u suprotni kut. U svom drugom nastupu zabio je i drugi gol.

Saudijska Premier liga, 9. kolo:
Al-Ettifaq - Al Fateh 1:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!