Vodeni sportovi

Kobešćak uoči Pro Recca: 'Napad nam funkcionira, ali obrana je još daleko od željene'

Branimir Korać • petak, 06.10.2023.
Kobešćak uoči Pro Recca: 'Napad nam funkcionira, ali obrana je još daleko od željene'
Foto: Pixsell

Nastavlja se težak raspored za vaterpoliste Juga koji u drugom kolu Lige prvaka večeras od 19 sati u Gružu igraju protiv Pro Recca. U prvom kolu poraženi su na peterce u Pireju pa će sada pokuššati iznenaditi...

Vaterpolisti Juga u drugom kolu vaterpolske Lige prvaka u svom bazenu dočekuju momčad Pro Recca. Jedan od najvećih kandidata za osvajanje trofeja bit će veliki izazov za hrvatskog doprvaka.

Igraj na Jug - Pro Recco na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Pro Recco je apsolutno izraziti favorit, branitelj je naslova pobjednika Lige prvaka i vrlo težak protivnik. To je fantastično posložena momčad i može dominirati na svakoj poziciji protiv bilo kojeg protivnika. Mi smo ga svladali kada je posljednji put bio u Dubrovniku, ali to je bilo u vrijeme pandemije, poklopilo se da su bili jako opterećeni virusom i nedostajalo im je igrača", priznaje za stranicu HVS-a Vjeko Kobešćak.

Iza Juga je vrlo naporan tjedan u kojem je igrao tri teške utakmice koje su odnijele puno energije.

"U osam dana odigrali smo tri utakmice od kojih je svaka bila teška na svoj način. Gostovali smo kod Olympiakosa, Mladosti i Primorja, dva puta izgubili na peterce i jednom dobili golom razlike. Još analiziramo što se sve u tim susretima dogodilo."

Kobešćak još uvijek nije zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Nisam zadovoljan jer još uvijek nedostaju mehanizmi i sigurnost u našoj igri. Bilo je malo vremena za pripreme i nismo odradili dobro taj fizički dio pa smo zato i padali u završnicama susreta. Napad nam funkcionira, stvaramo dosta prilika, ali obrana je još daleko od one kakvu želimo."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!