Nogomet

Rangersi se vratili pobjedama, Barišić odigrao cijeli susret

Krešimir Milić • nedjelja, 08.10.2023.
Rangersi se vratili pobjedama, Barišić odigrao cijeli susret
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac igrao je cijeli susret protiv St. Mirrena. Prvu pobjedu na klupi Glasgow Rangersa upisao je Steven Davis…

Nakon otkaza Michaelu Bealeu početkom tjedna, na klupu Glasgow Rangersa kao trener-igrač sjeo je Steven Davis, a danas je upisao prvu i važnu pobjedu.

Igraj na utakmice škotskog Premiershipa na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gostovali su Rangersi kod St. Mirrena koji je prije odigrane utakmice 8. kola bio ispred momčadi iz Glasgowa, a nakon je ostao s jednakim brojem bodova iza. Rangersi su slavili s 3:0 na teškom gostovanju, a istaknuo se danas s dva zgoditka James Tavernier.

Kapetan je Rangerse doveo u vodstvo u 30. minuti iz jedanaesterca kojem je prethodilo isključenje Ryana Straina zbog igranja rukom dvije minute ranije. Nakon provjere VAR-a Rangersi su dobili penal koji je realizirao Tavernier.

Povećanje vodstva stiglo je u 71. minuti kad je zabio Abdallah Sima, a konačnih 3:0 postavio je Tavernier u 90. minuti. Cijeli susret za Glasgow odradio je danas hrvatski reprezentativac Borna Barišić.

Rangersi su ovom pobjedom preskočili St. Mirren s kojim dijele jednak broj bodova, ali bolju gol-razliku. Trenutno su na drugom mjestu s 15 bodova, a St. Mirren na trećem.

Foto: EPA/ROBERT PERRY

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!