Nogomet

Messi i dalje pod upitnikom za nastup za Argentinu: 'Moram biti siguran'

Petar Jenjić • četvrtak, 12.10.2023.
Messi i dalje pod upitnikom za nastup za Argentinu: 'Moram biti siguran'
Foto: EPA

Izbornik Argentine Lionel Scaloni izjavio je uoči utakmice protiv Paragvaja da je nastup Lionela Messija pod upitnikom. Argentinska zvijezda već neko vrijeme ima problema s ozljedom tetive...

U noći s četvrtka na petak Argentina igra kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo. Protivnik je Paragvaj, a susret se igra od 1 sat po hrvatskom vremenu.

Igraj na Argentina - Paragvaj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Izbornik Argentine Lionel Scaloni osvrnuo se na trenutno stanje Lionela Messija i njegove probleme s ozljedom tetive zbog koje je propustio pet od šest zadnjih utakmica Inter Miamija.

"Za njega je još jedan trening važan. Razgovarat ću s njim pa odlučiti hoće li igrati ili ne, ali prvo ću s njim vidjeti. Prije svega, moram biti siguran može li startati."

Messi je igrao u pobjedi protiv Ekvadora 1:0 prošli mjesec, a onda propustio dvoboj protiv Bolivije zbog problema s mišićem.

"Imamo još jednu utakmicu za četiri dana protiv Perua i neće nam biti lako odrediti hoće li igrati. Mogao bi igrati 80 minuta protiv Paragvaja pa ne igrati protiv Perua. Ili će možda igrati u obje utakmice, najvažnije je da se dobro osjeća. Mirni smo jer vjerujemo, ako ne bude mogao igrati, njegova zamjena odradit će dobar posao."

FOTO: Juan Ignacio Roncoroni

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!