Nogomet

Modrić: 'Nekad se dogodi, treba priznati protivniku da je bio bolji i idemo dalje'

Petar Jenjić • petak, 13.10.2023.
Modrić: 'Nekad se dogodi, treba priznati protivniku da je bio bolji i idemo dalje'
Foto: FaH

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić dao je svoj komentar na poraz od Turske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Istaknuo je da su gosti zasluženo pobijedili, ali i da Hrvatska više nema prava na kiks...

Hrvatska je izgubila od Turske na Opus Areni, a svoj komentar utakmice dao je i Luka Modrić koji je očekivano bio razočaran ishodom prvog susreta na novom stadionu.

Igraj na kvalifikacije za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ovaj poraz nismo očekivali, definitivno je da nas je malo uzdrmao, ali Turska je zasluženo došla do pobjede. Bili smo dosta loši, odavno nismo odigrali lošije, posebno prvo poluvrijeme. Što je tu je, i dalje imamo sve u svojim rukama, ovisimo o sebi. Moramo se izdignuti, rekuperirati za iduću utakmicu i odigrati puno bolje."

"Ne treba nikoga kriviti, gol se dogodio kako se dogodio. Greške su dio igre, jednostavno je taj gol splet jedne pogreške. Moramo se odmoriti i spremiti za Wales jer je ta utakmica ključna. Svaka je ključna, bila je i ova dana. Nismo bili pravi, treba vidjeti zašto je bilo tako", nastavio je Modrić.

Turska nije iznenadila previše.

"Znali smo da se radi o kvalitetnoj momčadi, što je pokazala i u prvoj utakmici, ali mi nismo bili pravi. Posebno prvo poluvrijeme, a u drugom smo se podigli i imali neke prilike. Sve je to bilo onako... dosta neorganizirano, ali ne treba previše oko toga dramiti. Nekad se dogodi, treba priznati protivniku da je bio bolji i idemo dalje."

Slijedi Wales u gostima.

"Nemam što pametno za reći, nego da se moramo pametno pripremiti, ako želimo ostvariti pozitivan rezultat. Panike nema, i dalje ovisimo sami o sebi. U Walesu nemamo više prava na kiks, morat ćemo puno bolje nego večeras, neće nikakvu ulogu igrati jer su sada oni igrali prijateljski susret."

FOTO: Hina/Damir Senčar

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!