Rukomet

Milosavljević: 'BiH je uvjerljivo poražena u Rumunjskoj, ali to nije iznenađenje'

Mihaela Bradovski • subota, 14.10.2023.
Milosavljević: 'BiH je uvjerljivo poražena u Rumunjskoj, ali to nije iznenađenje'
Foto: Pixsell

Hrvatske rukometašice večeras u Cazinu protiv Bosne i Hercegovine nastavljaju s odigravanjem utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U taj susret Hrvatska ulazi kao veliki favorit...

Dejana Milosavljević ne skriva zadovoljstvo kako prolazi okupljanje reprezentativki nakon dužeg vremena, kvalifikacije su otvorene glatkom pobjedom protiv Grčke, a takva se očekuje i protiv BiH.

Igraj na BiH - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Imali smo utakmicu nakon dugo vremena i sretne smo što smo uspjele okupiti navijače kao rukometaši i odigrati pred punom dvoranom. O Bosni i Hercegovini ne znamo previše, znam da im lijeva vanjska igra u rumunjskom Mioveniju. U Rumunjskoj su izgubile vrlo uvjerljivo, ali to nije iznenađenje jer Rumunjska ima odličnu reprezentaciju", kaže Milosavljević za Sportske novosti.

Milosavljević od ove sezone igra u dresu Craiove gdje je stigla nakon sezone u Mađarskoj.

"Definitivno postoji razlika u ligi, rumunjska liga je u današnjem rukometu najjača, a da bi bila još jača nedostaju neke marketinške stvar. U svakom slučaju ne žalim se, dobro mi je u Rumunjskoj."

Craiova je trenutno na četvrtom mjestu i igra sezonu iznad očekivanja.

"Vrlo dobro stojimo, iznad očekivanja. Igram praktički po 60 minuta, tu su još i Krpež, Mugoša, Bojičić, Milić, Malović, Risović se treba vratiti nakon ozljede, a trener Bogdan Zamfir je pomoćnik u rumunjskoj reprezentaciji. Možda nismo kvalitetne kao one najbolje, ali to nadoknađujemo borbenošću."

U prosincu Hrvatsku očekuje Svjetsko prvenstvo gdje će pokušati doći do pravog rezultata.

"Samo da budemo zdrave i bez izvanrednih situacija. Nikoga ne podcjenjujemo, niti Kinu, niti Senegal, ali znamo da će nam ključne utakmice biti sa Švedskom, Mađarskom, Crnom Gorom..."

FOTO: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!