Nogomet

Pašalić: 'Možda nas je zavarao i taj rujan s dvije odlične utakmice'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 16.10.2023.
Pašalić: 'Možda nas je zavarao i taj rujan s dvije odlične utakmice'
Foto: EPA

Hrvatska već dugo nije uspjela spojiti dvije ovako loše utakmice kao što je to bio slučaj sa susretima protiv Turske i Walesa. Dva poraza kompromitirala su hrvatske šanse za plasman na jednu od prve dvije pozicije u skupini...

Protiv Turske je bilo loše, a protiv Walesa nije bilo nikakvog pomaka. Hrvatska je podbacila i odigrala ispod svih očekivanja u oba susreta kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Igraj na utakmice kvalifikacija za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Poraz u konačnici je bio zaslužen u oba susreta i Hrvatska više ne ovisi samo o sebi u borbi za jedno od prva dva mjesta.

"Pogotovo je bilo loše u prvom poluvremenu, bili smo potpuno bezopasni, a pogodak na početku drugog nas je destabilizirao. Nešto smo pokušavali u posljednjih dvadesetak minuta, no bilo je prekasno. Ima tu mnogo faktora, među njima je i manjak minutaže u klubovima, a možda nas je zavarao i taj rujan s dvije odlične utakmice", priznao je strijelac jedinog pogotka za Hrvatsku u Cardiffu, Mario Pašalić, a prenosi stranica HNS-a.

Pašalić je startao protiv Turske u Osijeku, nije se istaknuo, u Cardiffu je bio bolji kao adut s klupe, ali nije spasio Hrvatsku od poraza.

FOTO: EPA/ADAM VAUGHAN

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!