Košarka

Bucksi visoko poraženi od Thundera, Timberwolvesi lako svladali Izraelce

Petar Jenjić • srijeda, 18.10.2023.
Bucksi visoko poraženi od Thundera, Timberwolvesi lako svladali Izraelce
Foto: EPA

Završeno je pet od šest noćašnjih utakmica NBA predsezone. Minnesota Timberwolvesi odigrali su utakmicu protiv izraelske Maccabi Raanane, Boston Celticsi svladali su Knickse, dok je Oklahoma City Thunder lako slavila protiv Milwaukee Bucksa...

Do prve pobjede u predsezoni stigli su New Orelans Pelicansi koji su slavili u gostima kod Orlando Magica sa 104:92. Domaćinu je ovo prvi poraz u trećoj utakmici.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Do pobjede ih je predvodio Brandon Ingram s 18 poena i šest asistencija, dok je Franz Wagner zabio 19 koševa i dodao pet skokova za Orlando.

Boston Celticsi su u TD Gardenu bili bolji od New York Knicksa rezultatom 123:110 i tako upisali treću predsezonsku pobjedu u četvrtoj odigranoj utakmici. Knicksi ostaju na jednoj u tri utakmice.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Jayson Tatum s 28 poena i osam skokova, Quentin Grimes predvodio je New York s 22 koša.

Gostujuću pobjedu upisali su Toronto Raptorsi koji su bili bolji od Chicago Bullsa sa 106:102, a do treće pobjede u trećoj predsezonskoj utakmici predvodili su ih s 22 poena Paslac Siakam (pet skokova) i Scottie Barnes (šest skokova).

Najbolji je u redovima poražene ekipe bio Zach LaVine koji je ubacio 25 poena.

Iako su Damian Lillard i Giannis Antetokounmpo odigrali polovicu utakmice, Milwaukee Bucksi poraženi su bez većih problema kod Oklahoma City THundera koji je pobijedio sa 124:101.

Josh Giddey predvodio je Thunder s 19 poena, sedam skokova i pet dodavanja, a najbolji je kod Bucksa bio Malik Beasley s 20 poena.

Minnesota TImberwolvesi odigrali su prijateljsku utakmicu protiv izraelske Maccabi Raanane te upisali pobjedu s većom razlikom. Završilo je rezultatom 138:111.

Najbolji je u pobjedničkoj ekipi bio Luke Garza s 30 poena, a Izraelce je predvodio Dwayne Bacon s 26 koševa, pet skokova i sedam asistencija.

NBA predsezona:
Orlando Magic - New Orleans Pelicans 92:104
Boston Celtics - New York Knicks 123:110
Chicago Bulls - Toronto Raptors 102:106
Oklahoma City Thunder - Milwaukee Bucks 124:101
Minnesota Timberwolves - Maccabi Raanana 138:111

FOTO: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!