Nogomet

Angel Di Maria objavio kad će u reprezentativnu mirovinu

Petar Jenjić • srijeda, 18.10.2023.
Angel Di Maria objavio kad će u reprezentativnu mirovinu
Foto: EPA

Angel Di Maria objavio je kada se planira umoriviti iz reprezentacije Argentine. To bi trebalo biti sljedeće godine nakon završene Copa Americe...

Argentinski nogometaš Angel Di Maria objavio je u utorak da će mu sljedeća Copa America biti posljednje natjecanje s reprezentacijom za koju je igrao posljednjih 16 godina.

Igraj na Inter Miami - Charlotte na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bit će mi to zadnji turnir, nakon Copa Americe napuštam argentinsku reprezentaciju", rekao je za argentinski radio Urbana Play 104.3.

Nije bio u kadru reprezentacije u ovom ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo zbog ozljede. Istaknuo je da se vratio u Benficu jer želi biti u dobroj formi za sljedeću godinu kada se igra spomenuto natjecanje.

"Znao sam da moram igrati u dobroj momčadi da budem na visokoj razini. Želim igrati na sljedećoj Copa Americi i dajem sve od sebe svaki put kad igram za reprezentaciju."

Di Maria je postizao pogotke u finalu prošle Copa Americe 2021. i u finalu prošlog Svjetskog prvenstva protiv Francuske, a oba natjecanja Gaučosi su osvojili.

U 134 nastupa za Argentinu postigao je 29 pogodaka. Dodajmo i to da će se Copa America igrati od 20. lipnja od 14. srpnja sljedeće godine u SAD-u.

FOTO: EPA/Mohamad Badra

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!