Nogomet

[VIDEO] Kahlina fantastičnom obranom u 90. minuti donio Charlotteu MLS doigravanje

Mihaela Bradovski • nedjelja, 22.10.2023.
[VIDEO] Kahlina fantastičnom obranom u 90. minuti donio Charlotteu MLS doigravanje
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Odigrani su susreti posljednjeg kola regularnog dijela MLS sezone. Poznati su svi sudionici doigravanja, a kroz ušicu igre u doigravanje se provukao Charlotte uz veliku zaslugu Kristijana Kahline...

Posljednje kolo regularnog dijela sezone u MLS-u donijelo je pravu dramu u Istočnoj konferenciji u kojoj je najveći gubitnik bio Montreal.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Montreal se borio za osmo ili deveto mjesto i prolazak u wild card dvoboj pobjednik kojeg će biti protivnik prvom nositelju u Konferenciji, a to je ovdje Cincinnati.

Međutim Montreal je upisao poraz 2:1 u gostima kod Columbusa te je ostao na 41 bodu što je bilo dovoljno za deseto mjesto i nedovoljno za wild card dvoboj.

U borbu za prvo kolo doigravanja tako odlaze Charlotte i New York Red Bulls, no mogli su i jedni i drugi ostati bez tog dvoboja unatoč porazu Montreala.

Naime u slučaju istog broja bodova u MLS-u o poretku odlučuje ukupan broj pobjeda gdje je Montreal bio u prednosti s obzirom da ih je imao 12, a protivnici devet (Charlotte) i deset (New York).

New York je u 94. minuti došao do pobjede u gostima kod Nashvillea pogotkom iz kaznenog udarca, a Charlotte je slavio 1:0 kod kuće protiv Messijevog Inter Miamija.

Gosti su u 90. minuti imali fantastičnu priliku za pogodak i poravnanje, ali Kristijan Kahlina sjajnom reakcijom i vrhovima prstiju skrenuo je loptu u korner.

Kahlina je tako spasio svoju momčad od ostanka bez doigravanja, završilo je s tih 1:0.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!