Košarka

Pistonsi oslabljeni ulaze u sezonu, Bogdanović pauzira još barem mjesec dana

Branimir Korać • utorak, 24.10.2023.
Pistonsi oslabljeni ulaze u sezonu, Bogdanović pauzira još barem mjesec dana
Foto: EPA

Od Detroit Pistonsa se ne očekuje previše u novoj sezoni, a u nju će ući oslabljen. Među onima koji propuštaju početak sezone je i Bojan Bogdanović...

Najiskusniji igrač Detroit Pistonsa, hrvatski internacionalac Bojan Bogdanović, propustio je cijelu predsezonu, ali će pauzirati i na početku sezone.

Igraj na Miami Heat - Detroit Pistons na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pistonsi su objavili kako Bogdanović zbog problema s mišićem neće biti u konkurenciji još barem četiri tjedna nakon čega će biti poznato hoće li se priključiti momčadi ili će morati još pauzirati.

Bogdanović nije bio u konkurenciji niti u jednom susretu predsezone, a čini se kako ozljeda ipak nije lakše prirode i važan adut Pistonsa mora duže pauzirati.

Problema imaju još dvojica igrača koji će također duže vrijeme pauzirati. Monte Morris bit će van kadra još barem tri tjedna, a Isaiah Livers pauzirat će četiri tjedna.

Bogdanović je prošle sezone bio među najvažnijim igračima Pistonsa i mentor velikom broju mladih igrača dok je Morris stigao ovog ljeta u tradeu s Washington Wizardsima gdje je prošle sezone prosječno bilježio 10.3 poena i 5.3 asistencije po susretu.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!