Košarka

Cavaliersi prekinuli veliki niz: Šarić ostao bez poena, a Warriorsi bez pobjede

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.11.2023.
Cavaliersi prekinuli veliki niz: Šarić ostao bez poena, a Warriorsi bez pobjede

Golden State Warriorsi noćas su nakon pet uzastopnih pobjeda upisali poraz. Izgubili su na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa koji su slavili po prvi puta još od kraja 2016. godine...

Noćas su Cleveland Cavaliersi ugostili Golden State Warriorse i prekinuli veliki niz od 16 poraza od spomenute momčadi. Posljednja je stigla još na Božić 2016. godine. Sinoć su slavili rezultatom 115:104.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Warriorsi su dobili četiri vezane gostujuće utakmice, a pet zaredom, no noćas su ipak pokleknuli. Tako su pali na omjer 5-2, dok su Cavaliersi sada na 3-4.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Donovan Mitchell s 31 poenom i sedam asistencija, dok je Darius Garland dodao 24 koša i sedam dodavanja.

Steph Curry upisao je 28 poena, a Draymond Green 18 koševa i osam asistencija. Dario Šarić nije imao svoj dan, a za 13 i pol minuta ostao je bez poena (0/2 za dva, 0/1 za tricu) skupivši pet skokova.

Warriorsima sada slijedi gostovanje kod Detroit Pistonsa, dok Cavaliersi igraju na gostovanju kod Oklahoma City Thundera.

NBA:
Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors 115:104

FOTO - fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!